O nama

Danas kao svestrana agencija sa preko 25 stalno zaposlenih djelatnika te tri poslovnice u gradu Zagrebu i dalje stojimo na usluzi našim najvjernijim klijentima - maturantima. S obzirom na pozitivna iskustva s brojnim srednjim školama, naša je predanost kvaliteti postala poznata u gotovo svim hrvatskim regijama. Stoga, ukoliko se Vaša sredina ne nalazi u neposrednoj blizini našeg sjedišta, ne oklijevajte nego već danas krenite u "akciju". Naš će vas predstavnik posjetiti u najkraćem roku.

Dragi učenici, roditelji i profesori!

Temeljem iskustava prijašnjih generacija maturanata te osluškujući želje Vas budućih, spremni smo se upustiti u nove, zabavne, ali i poučne pustolovine. Ima li boljeg načina za primjenu znanja stečenog u školi? Postoji li bolje mjesto za zajedničko druženje? Koliko se dobro poznajemo? Sve su to pitanja koje si postavljamo na kraju srednjoškolskog obrazovanja. Na ta i brojna druga pitanja odgovor će nam dati jedna od najvažnijih mladenačkih uspomena - MATURALNO PUTOVANJE. Nije svako putovanje maturalno putovanje. Bez obzira koju destinaciju iz naše ponude odabrali, važno je znati da su to putovanja koja su pomno sastavljana od stručnih, iskusnih i strpljivih ljudi, kojima je čast sudjelovati u ovom važnom i odgovornom poslu.

No s maturalnim putovanjem naše druženje ne prestaje. Svake godine prepričavamo dogodovštine, pozivamo Vas na "After maturalac party " u neki od poznatih klubova, dovodimo poznate izvođače i estradne zvijezde, organiziramo bogate nagradne igre....ostajemo i dalje s Vama.

U svijet s najboljima!
Vaš - Spektar putovanja tim.

Sigurnost, edukacija, zabava

Sigurnost

Moderni, novi autobusi s visokim stupnjem sigurnosti, pouzdani pratitelji i iskusni vodiči, nadzor cijelim putovanjem, brza stručna pomoć...

Edukacija

Kroz putovanje posjetit ćemo mnoštvo povijesnih i modernih lokaliteta. Uz kvalitetno i stručno vodstvo, prikupit ćete puno zanimljivih i dragocjenih informacija.

Zabava

I naravno, kakav bi to maturalac bio bez malo zabave. Zabavite se uz najbolje hrvatske DJ-e i grupe na samim destinacijama, ali i na veličanstvenom SPEKTAR AFTER MATURALAC PARTY-ju.